En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları ahenkli olarak örgülmalıdır. Kapının kusursuz çkırmızıışmasını çıkarmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini yürekeriye hapseder.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını sağlar ve insanların müstacel durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangına karşı güvende kalmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın kişi güvenliğini temin etmek için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın takkadak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması muhtevain kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Bu sayede insanların emin yangın kapısı bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabil müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Mono blok cisim kuruluşsı posta sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden mümkün.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page