Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Niyet üste yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken kümelenme noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Kısaca, esas ayrım şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek sinein mutasavverken, ivedili çıkış bapsı sadece hızlı ve emin tahliye için kullanılan bir kapıdır.

çoklukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden yer seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve basit bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların acil durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları kabil çatı güvenliği çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu tasarmızda;

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; kat skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Tasar çizim olarak tefavüt göstermekle omuz omuza hissedar özellikleri, dayanıklı ve güvenilir konstrüksiyonda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bunun bâtınin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri sayesinde baplar zarar görmez.

Yangın bapları tasarruf alanına bakarak, rengine gereğince evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması kötüdaki gibidir

Bu tür yangın merdiveninin zemin özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yahut bediiyat gamların bir faktör başüstüneğu binalar karınin tatminkâr hale getirir.

Report this wiki page